lz_smallebanner.jpg

Opkomende activiteiten

okt
20

vr 20 okt - zo 22 okt

okt
28

za 28 okt 14:00 - 18:00

okt
29

zo 29 okt 14:00 - 17:00

okt
29

zo 29 okt 15:45 - 16:45

nov
5

zo 05 nov 13:30 - 16:30

"Gelukkig, mijn zoon (of dochter) kan zwemmen.", verzucht menig ouder nadat hun kind is geslaagd voor het A-diploma. Ik kan mij daar wel wat bij voorstellen. Vaak hebben ouders er een wekelijks bezoek aan het zwembad opzitten van ruim een jaar.

Toch is niets minder waar. Na een A-diploma kan het kind een beetje zwemmen. Pas ná het behalen van het C-diploma kan je als ouder zeggen dat je kind echt kan zwemmen en kan je hem of haar met een gerust hart in het diepe zijn gang laten gang. De reeks diploma’s heet niet voor niets "het Zwem-ABC".

Zwemmen voor volwassenen:
Gezelligheid, contacten leggen en een hoop lol staan hierbij voorop...
De leden van DES willen na het behalen van hun diploma ook lekker in het water blijven bewegen. Hierin kan worden voorzien door het 'zelfstandig' trekken van baantjes. Ook voor deze groep heeft DES gemotiveerd en deskundig kader rondlopen. Voor volwassenen biedt DES tevens de mogelijkheid om te leren zwemmen onder deskundige begeleiding en zodoende alle zwemdiploma's te behalen (zie ook het Zwem-ABC). De staf van DES gebruikt ook voor de volwassenen een veelzijdige en creatieve oefenstof. Ook voor de werkende mens is het belangrijk om ontspannen in het water te liggen en even alle zorgen opzij te zetten.

Puppy-zwemmen:
De leeftijd waarop kinderen leren zwemmen is omlaag gegaan. Vroeger was 7 à 8 jaar de gemiddelde leeftijd. Tegenwoordig is dat 4 à 5 jaar. Dit betekent voor het zwemonderwijs een andere manier van lesgeven. Jonge kinderen leren het best als de oefenstof op een speelse manier wordt aangeboden. Dit gebeurt dan ook bij het Puppy zwemmen wat gegeven wordt tijdens al onze elementaire uren. Als de kinderen vaardig genoeg zijn om over te gaan naar het volgende "bad" zwemmen zij af voor een leuk puppy diploma.

De Blinkerd

Klantcijfer: Zwemvereniging DES op Zwemles Vergelijken

Overbosch

Klantcijfer: Zwemvereniging DES op Zwemles Vergelijken

Waterthor

Klantcijfer: Zwemvereniging DES op Zwemles Vergelijken