lz_smallebanner2.jpg

DES heeft een 'Club van Honderd'. Deze club bestaat uit bedrijven en particulieren die ervoor zorgen dat DES haar leden iets extra's kan bieden. Voor het symbolische startbedrag van € 50 per jaar bent u reeds lid. Als tegenprestatie wordt uw naam of de naam van uw bedrijf vermeld in een sponsorbalk. Tevens krijgt u gratis toegang tot de door DES georganiseerde wedstrijden.

Indien u ook interesse heeft u bij de Club van Honderd van DES aan te sluiten, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met één van de leden van de Commissie Public Relations of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Perry Hayen).