ow_smallebanner3.jpg

vr 01 sept 16:15 - 17:45

sept

zo 10 sept 5:00 - 6:00

Masterzwemmers zijn zwemmers van 20 jaar of ouder. Zie ook de website van de KNZB over masterzwemmen: knzb

Bij DES bestaan speciale mastertraining voor master- en trimzwemmers. Zie "Trainingstijden".
Naast masterzwemmers zijn er ook trimzwemmers. Dit zijn zwemmers die één keer per week willen meetrainen en geen wedstrijden zwemmen.

Masterzwemmers kunnen o.a. meedoen aan masterwedstrijden. Er zijn nationale en internationale masterwedstrijden met eigen records. Bij masterwedstrijden wordt gezwommen in leeftijdscategorieën van 5 jaar (20 tot 25 jaar, 25 tot 30 jaar, 30 tot 35 jaar enz.).

Kom bij DES trim- / masterzwemmen!

Ben je tussen de 20 en 100 jaar jong?
Houd je van zwemmen en wil je lekker fit blijven?
Beheers je meerdere zwemslagen?
Wil je graag onder deskundige begeleiding zwemmen?
Wil je samen trainen met andere zwemmers?
En wil je eventueel aan wedstrijden meedoen?

Dan nodigen we je uit om een keer te komen proeftrainen bij zwemvereniging DES op maandagavond van 18.00 tot 18.45 uur in zwembad Overbosch te Den Haag.

Heb je er zin in, kom dan een kwartier voor aanvang van de training naar het zwembad of meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.