Kalender wedstrijdzwemmen

Commissie Wedstrijdzwemmen

De Commissie Wedstrijdzwemmen bestaat uit 8 leden.
Tenminste één persoon van de Commissie Wedstrijdzwemmen maakt deel uit van het bestuur. De Commissie Wedstrijdzwemmen vergadert ca. 10 keer per jaar.
De taken van de commissie wedstrijdzwemmen zijn onder andere:
*         Voorbereiding en organisatie van de wedstrijden;
*         Secretariaat van de wedstrijdploeg
*         Wedstrijddepot ( <mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
*         De organisatie van 'buitenzwemse activiteiten' van de wedstrijdploeg;
*         Secretariaat Masters;
*         Secretariaat 'Open Water Zwemmen'.
*         Aanleveren en plaatsen gegevens agenda
*         Bijhouden website

Voor meer informatie
Voorzitter: Annette Bakker ( <mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
D.E.S.
*  Annette Bakker
*  Mirjam van den Berg
aanspreekpunt voor vragen over het desdepot DES wedstrijddepot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. <mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;