Kalender wedstrijdzwemmen

sept

zo 10 sept 5:00 - 6:00

november 2016

Wedstrijddepot Per wedstrijd betaal je een bedrag voor wedstrijddeelname. In plaats van dit bij iedere wedstrijd contant te innen, werkt DES met een wedstrijddepot. Aan ieder nieuw lid wordt vooraf een eerste storting gevraagd van €20,-voor het wedstrijddepot.

Sta je meer dan € 5,- negatief, dan wordt je niet opgesteld. Houd je saldo dus goed in de gaten en zorg dat je een positief saldo houdt.

DES houdt een depot-lijst bij. Op deze lijst staat vermeld op welke data je gezwommen hebt of niet aanwezig was, met of zonder afmelding via de officiële weg zoals vermeld op de uitnodiging. Dit kan je zien aan het afgeboekte bedrag. Let op: Bij afwezigheid zonder afmelding, of een te late afmelding, wordt ook automatisch de boete van het depot afgehaald. Deze boete wordt DES door de KNZB doorberekend. Voor sommige wedstrijden gelden andere entreegelden. Indien dit van toepassing is wordt dit in de uitnodiging van de wedstrijd vermeld.

Stortingen/aanvullingen voor het depot kunnen worden overgemaakt op rekening van DES Wedstrijdzwemmen, rekeningnr NL92 INGB 0006 1257 57 te Rijswijk ovv Depot, voornaam achternaam zwemmer.

Competition Deposit For each competition a fee is charged. Instead of collecting this for each individual event, DES asks the swimmers to deposit an amount. Every new member will make a first deposit of €20,- to start with.

In case your deposit exceeds € 5,- negative, you will not be invited to particpate in the competitions. So please check your deposit from time to time and make sure you have a positive balance.

Note; When you have withdrawn too late for a match, or you did not show up at the competition at all, a fine is subtracted from you deposit. This fine is charged to DES by the KNZB. DES will regularly update the ‘depot-list’ For some competitions other entrance fees are applicable. If this is the case it will be mentioned explicitly in the invitation to the competition. For further questions: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Please transfer the money for the deposit to account DES Wedstrijdzwemmen (Rijswijk), rekeningnr NL92 INGB 0006 1257 57 under reference DEPOT, First Name Second Name swimmer.

Wedstrijdtarieven 2017

Miniorenwedstrijden / Niveauwedstrijden / Regiocompetitie

per start

individuele nummers