lz_smallebanner2.jpg

zo 14 juni 12:00 - 16:30

25 maart 2020
CONTRIBUTIE

Vandaag heeft DES een brief van de Wethouder van Onderwijs, Sport en Buitenruimte van de gemeente Den Haag ontvangen, waarin hij aangeeft dat de badhuren vooralsnog betaald moeten blijven worden.
Dat heeft voor onze leden tot gevolg dat DES genoodzaakt is om de contributies te blijven innen, omdat de vereniging anders in ernstige financiële problemen zou komen.
De gemeente heeft wel laten weten dat, zodra dit weer mogelijk is, de zwembaden per direct weer open kunnen en iedereen gelijk weer kan genieten van zijn of haar zwemlessen of trainingen.

DES rekent op uw begrip.

16 maart 2020
Op aangeven van de KNZB (en het RIVM) is besloten om de periode dat er geen zwemlessen of sportactiviteiten zullen plaatsvinden te verlengen tot 7 april.

12 maart 2020
In navolging van de maatregelen van de regering en de KNZB heeft het bestuur beloten om (voorlopig) tot en met 31 maart GEEN zwemlessen en/of trainingen voor zowel wedstrijdzwemmen als waterpolo te geven in verband met het Coronavirus.

Ook alle zwem- en waterpolowedstrijden zijn afgelast.

Ook het diplomazwemmen voor A, B en C op 5 april zal niet kunnen doorgaan.

Wij nemen aan dat u begrip hebt voor deze maatregelen.

Via deze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.