Kalender wedstrijdzwemmen

zo 07 juni 14:00 - 17:00

zo 14 juni 12:00 - 16:30

Interesse in wedstrijdzwemmen?

Lijkt wedstrijdzwemmen je leuk als sport dan ben je van harte welkom om mee te zwemmen met 4 gratis proeflessen, waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden van D.E.S. .

Alle zwemmers vanaf 7 jaar met minimaal zwemdiploma B en/of C zijn welkom.

Samen en Sociaal zijn belangrijke begrippen bij DES waardoor onze zwemmers met veel plezier gestimuleerd worden tot individuele prestaties in groepsverband.

Na de 4 proeflessen kun je lid worden van D.E.S.

Als je lid wilt worden van DES, vul dan het formulier hieronder in en lever deze in bij de trainer of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de contributie gegevens klikt u hier.

KOM JE SNEL EENS MEEDOEN?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de laatste informatie over de trainingstijden.

We hopen je snel een keer bij het bad te zien!

Bijlagen:
Bewaar het bestand INSCHRIJFFORMULIER 2020-01 WZ.pdfInschrijfformulier wedstrijdzwemmen[ ]218 kB158 Downloads