smalle_banner1.jpg

The Hague Swimming

Wedstrijdzwemmen is een intensieve sport. Er moet veel getraind worden om scherpe tijden te kunnen neerzetten. D.E.S. stimuleert haar leden om aan deze wedstrijdsport deel te nemen en hier veel voldoening en plezier aan te beleven.

Resultaten uit het verleden zijn ook hier helaas geen garantie voor de toekomst. Toch is het goed om de geweldige resultaten zoals Nederlandse Kampioenen die D.E.S. voortgebracht heeft niet uit het oog te verliezen.

D.E.S. wedstrijdzwemmen heeft leden die regelmatig wedstrijden zwemmen, maar ook zijn wij een club waar leden die af en toe een wedstrijd willen zwemmen van harte welkom zijn.

De club is niet alleen bezig met het streven naar de beste tijden maar ook naar saamhorigheid en gezelligheid voor onze leden.

Lijkt het jou leuk om lid te zijn van een zwemclub die Door Eendracht Sterk als uitgangspunt heeft?

Lid worden van de wedstrijdgroep bij D.E.S.? Klik hier