Kalender wedstrijdzwemmen

ma 27 apr - zo 03 mei

do 07 mei - zo 10 mei

The Hague Swimming

Regelmatig worden er spullen vergeten na afloop van trainingen en wedstrijden. Veel van die spullen blijven achter bij de organisatie, blijven achter in het zwembad of worden meegenomen door een trainer. Logisch zou zijn dat degene die iets kwijt is hier ook navraag naar doet bij de trainer, commissieleden of zwembad. Niets is echter minder waar. Zo zijn er bij op dit moment wat spulletjes waar niemand naar vraagt.

Dus, vraag eens na of het door jou vergeten ding soms gevonden is. Meestal vind je het terug in het zwembad waar je het vergeten bent.

Beste ouders,

Om ieder jaar onze kinderen weer aan de wedstrijden te kunnen laten deelnemen zijn wij op zoek naar ouders die kunnen en willen fungeren als zwemofficial.

Wat houdt dat in?

Een cursus zwemofficial 4/tijdwaarnemer, bestaande uit 3 cursusavonden en 1 (mondeling) examen. Je leert dan alles over zwemslagen en keerpunten en hoe je dat moet beoordelen. Na het behalen van het examen ben je bevoegd om voor D.E.S. als zwemofficial te fungeren bij zwemwedstrijden. Wij zijn altijd verplicht om afhankelijk van het aantal zwemmers waarmee we deelnemen een passend aantal officials mee te nemen. In principe proberen we het altijd zo te regelen dat je alleen fungeert bij een wedstrijd waar je kind daadwerkelijk zwemt.

Als we voldoende officials in ons 'bestand' hebben dan kunnen we het aantal keren dat iedereen moet fungeren zo beperkt mogelijk houden, circa 4 tot 6 keer per seizoen.

Ieder jaar wordt er weer een cursus zwemofficial gehouden. We zouden het heel fijn vinden als jullie mee zouden willen doen want we merken dat we door de groei van het ledenaantal van The Hague Swimming. een (te) zwaar beroep op de huidige officials moeten doen en ook is door het stoppen met zwemmen/verhuizingen een aantal officials gestopt.

De cursus en het officialshirt worden uiteraard bekostigd door D.E.S.

Willen jullie als je vragen of belangstelling hebt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met melding “officials”?

Overigens als jullie een opa/oma of buurvrouw of goede vriend hebben die het leuk zou vinden? Die zijn ook van harte welkom!